infolinia: 61 225 43 63
ul. Poznańska 3/7, 60-848 Poznań
experts@remax-polska.pl

Wstęp

Na stronie internetowej remaxexperts.pl dane osobowe są przetwarzane zgodnie z przepisami Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

I. Dane administratora

Administratorem danych osobowych użytkownika jest Elżbieta Zakrzewska prowadząca działalność gospodarczą pod nazwą Usługi Marketingowe Elżbieta Zakrzewska pod adresem ul. Poznańska 3/7, 60-848 Poznań, wpisanej do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, pod numerami NIP: 9720748116 oraz REGON: 300869272.

W sprawach związanych z przetwarzaniem i ochroną danych osobowych możliwy jest kontakt:

II. Cele i zakres przetwarzania danych

Administrator przetwarza dane osobowe użytkownika uzyskane z formularza kontaktowego zamieszczonego na stronie internetowej w celu odpowiedzi na zadane pytanie / komentarz / uwagą użytkownika.

Dane podlegające przetwarzaniu to:

Dane przekazywane są agentowi nieruchomości celem obsługi zapytania.

III. Okres przechowywania danych osobowych

Dane są przechowywane przez 30 dni od daty wysłania formularza. Po tym okresie dane są usuwane.

IV. Przysługujące prawa

Użytkownik posiada prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu.

Użytkownik posiada prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie.

W celu cofnięcia zgody należy skontaktować się z Administratorem Danych Osobowych.

Użytkownik ma również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Podanie przez użytkownika danych osobowych jest w pełni dobrowolne. Niepodanie danych osobowych będzie skutkowało niemożliwością pełnego wykonania usług dostępnych na stronie internetowej.

V. Polityka Cookies

Pliki cookies (tzw. ciasteczka) to niewielkie pliki tekstowe tworzone na urządzeniu użytkownika, z którego odwiedza portal internetowy. Pliki te nie zawierają one danych osobowych.

Informacje zawarte w danym pliku cookie mogą być odczytane wyłącznie przez stronę, z której ten plik pochodzi. Analogicznie strona internetowa remaxexerts.pl nie ma dostępu do innych plików cookie, które znajdujących się na komputerze użytkownika.

Strona internetowa remaxexperts.pl używa plików cookies (ciasteczka) do zbierania informacji o dostępie użytkownika do strony internetowej (np. za pomocą komputera lub smartfonu) oraz jego preferencjach. Wykorzystywane są następujące rodzaje plików cookie:

Większość przeglądarek internetowych akceptuje pliki cookies. Jeżeli Użytkownik nie zmieni ustawień, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci urządzenia. Użytkownik może zmienić preferencje dotyczące akceptacji plików cookies. Aby zmienić ustawienia akceptacji cookies, należy dostosować ustawienia w przeglądarce. Informację na temat sposobu wyłączania akceptacji cookies można znaleźć na stronie pomocy poszczególnych przeglądarek:

Warto pamiętać, że blokowanie lub usuwanie plików cookies może uniemożliwić pełne korzystanie ze strony internetowej.

Messenger